Videointerview

 

Vi kan ikke lade nye teknologier skubbe cyklen ud af fremtidens transportbillede, idet cykel og gang er essentielle elementer i urbane økosystemer, siger Philippe Crist, der er Administrator and Programme Manager i ITF i OECD.

Phillippe var en af hovedtalerne på Cykelkonferencen 2018 og her opsummerer han kort hovedpointerne fra sin præsentation. Videoen er på engelsk.

 

 

Hvordan kan vi bruge intelligente teknologiske trafikale løsninger (ITS), til at sørge for at cyklen fortsat er det mest effektive, hurtigste og overordnet set bedste transportmiddel i byerne? I sessionen ”Intelligent fremkommelighed og sikkerhed for cyklister” på Cykelkonferencen 2018, modereret af Niccolo Panozzo fra ECF, var det et af spørgsmålene der blev diskuteret. En af konklusionerne var, at byerne har en rolle at spille og godt kan skubbe initiativer i gang, uden nødvendigvis at være afhængige af at industrien er klar.

Her kan du høre Niccolo fortælle om sessionen. Videoen er på engelsk.

 

 

Når sundheds- og transportsektoren arbejder godt sammen kan det skabe bedre byrum og gader for mennesker. Det var et af hovedbudskaberne i Lucy Saunders oplæg på Cykelkonferencen 2018, hvor hun var en af hovedtalerne. Lucy er Public Health Specialist i Transport for London. Her fortæller hun om sit arbejde med ”Healthy Streets for London”. Videoen er på engelsk.