Udstillere 2015

 

Cykelkonferencens udstillere i 2015

Her kan du læse om dem der udstillede på konferencen i 2015

 

HITSA

HITSA har i 30 år produceret inventar til byrum og parker i samarbejde med arkitekter og kommuner. HITSA bestræber sig på design, som komplementerer omgivelserne og skaber merværdi – også flere år frem.

Kontakt: Jane Diederichsen / tlf.: 61 71 01 32 / E -mail: jad@hitsa.dk

Læs mere om HITSA her
20150211 HITSA LOGO

 

Velomobilcenter.dk 

Hos Velomobilcenter.dk har vi fremvisning samt afprøvning af det brede udvalg af aktuelle velomobiler og tilhørende udstyr, repræsenteret i et informativt og uformelt miljø. Vejledningen er baseret på kundens behov, og udføres af et oplagt og servicebevidst team med tusindvis af velomobil kilometer i benene, baseret på daglig transport, sport og touring. Kom forbi vores stand og få et større indblik i velomobilens verden.

Kontakt: Pernille Kjærsgaard / tlf.: 60 60 79 59 / E-mail: pk@velomobilcenter.dk

Læs mere om Velomobilcenter.dk her
Untitled-1

 

Cyklistforbundet

Cyklistforbundet er meget mere end en interesseorganisation, der lobbyer for danske cyklisters interesser. Vi tilbyder viden og produkter, som kommuner kan bruge til at styrke cykelindsatsen på tværs af målgrupper fra børn (pulje til cykellegebaner) til pendlere (Vi cykler til arbejde) og pensionister (kurser for ældre) for blot at nævne nogle af vores aktiviteter. Kom forbi vores stand og hør, hvordan vi kan hjælpe med at styrke cyklismen i din kommune.

Kontakt: Trine Bielefeldt Stjernø / tlf.: 20 73 22 57 / E-mail: tbs@cyklistforbundet.dk

Læs mere om Cyklistforbundet her

Cyklistforbundet_02_RED_RGB

 

Dansk Cykelturisme

Moderne cykelturister stiller nye krav til både infrastrukturen, formidlingen og servicen. Derfor er en række centrale aktører gået sammen om foreningen Dansk Cykelturisme, som skal samle trådene og være med til at give udviklingen af dansk cykelturisme retning og ambition. Foreningen skal være en fast samarbejdspartner, som kommer såvel offentlige som private aktører – og i sidste ende brugerne – til gavn.

Bag foreningen står Cyklistforbundet, VisitDenmark, Campingrådet, Dansk Turismefremme, Sydvestjysk Udviklingsforum og Østdansk Turisme.

Du finder Dansk Cykelturisme på Cyklistforbundets stand.

Kontakt: Jesper Pørksen / tlf.: : 27 83 76 73 / E-mail: jesper@cykelturisme.dk

Læs mere om Dansk Cykelturisme her

 

VEKSØ A/S

Godt og funktionelt design skaber værdi i byrummet. Det inspirerer, det beriger. Og det er med til at skabe attraktive byrum med faciliteter, der er til for at blive brugt.

VEKSØ Urban Furniture Solutions indeholder cykelparkering, overdækninger, luftpumper og cyklisttællere, der gør det nemt og attraktivt at være cyklist. VEKSØ Mobility rådgiver om strategi, proces og kampagner til fremme af bæredygtig mobilitet og transportformer.

Kontakt: Lars Holm/ tlf.: 20 46 63 26/ E-mail: LAH@vekso.com

Læs mere om VEKSØ her

VEKSØ-logo_regi_NY_cmyk

 

Bicycle Innovation Lab

Bicycle Innovation Lab er et levende cykellaboratorium med erfaringer med mange forskellige aktiviteter som: cykeludlån i Cykelbiblioteket, workshops, foredrag, guidede ture, design- og projektudvikling med blandt andre Helsingør- og Furesø kommune. Vi tilbyder også formidling og udvikling af cykelkultur i virksomheder igennem Cykelbiblioteket, hvor vi skaber grønnere, sundere og sjovere transportvaner sammen med medarbejderne.

Kontakt: Heine Bø / tlf.: 42 65 40 04 / E-mail: heine@bicycleinnovationlab.dk

Læs mere om Bicycle Innovation Lab her

BIL_logo_Grafikx.ai

 

Soft Design A/S – Synchronicer til inspektion af cykelstier

Synchronicer er en it løsning til mobile  medarbejdere og henvender sig med sine funktioner til kommunikation, registrering og disponering  til en række brancher med specifikke løsninger, blandt andet til digitalisering af kommunale driftsopgaver.

Med udgangspunkt i ”Håndbog for Cykelstiinspektion – Vejen til en bedre cykeloplevelse” har Synchronicer udviklet en app-løsning som letter registreringsarbejdet og dokumentationen af inspektionsarbejdet, således at man med en simpel smartphone eller tablet på styret, kan dokumentere inspektionen og registrere forhold som bør udbedres.

Løsningen er udviklet af Soft Design A/S med kontorer i Søborg og Odense. Vi blev grundlagt i 1985 og har i dag 60 dedikerede medarbejdere, som udvikler it-løsninger til danske og udenlandske kunder.

Kontakt: Sune Ro Andersen / tlf.: 39 53 09 41 / E-mail: sune.andersen@softdesign.dk

Læs mere om Soft Design her
Læs mere om Synchronicer her

Synchronice_tagline_dark_small

 

ATKI A/S

ATKI er specialist i trafikregistrering – herunder cykelregistreringer. Med cykelregistrering er det muligt at opbygge trafiksikkerhed for cyklister, som for eksempel ved sidevejsstyring og reduktion af højresvingsulykker. Derudover kan cykelregistreringerne vises på forskellige medier – cykelbarometer, kommunens website og variable informationstavler. Vores helt nye produkt i sortimentet er Skolepatrulje Blinket – som også har den værdi, at skabe trafiksikkerhed for cyklisterne i skoleområderne.

Kontakt: Mia-marie Butzbacker / tlf.: 48 23 79 10 / E-mail: mia@atki.dk

Læs mere om ATKI her

Logo ATKI

 

INFRA GROUP DENMARK

Det handler om ved fælles interesse, at få en god idé til at lykkes, og i at sætte en ny dagsorden sammen. Derfor arbejder vi sammen med kunder, designvirksomheder og andre ”innovatører”, hvis ideer har potentiale til at forandre vores hverdag.

Velkommen til INFRA GROUP DANMARK, hvor vi bl.a. har udviklet en serie der omfatter: cykelparkering, luftpumpe, pullert og en plejestation.

Kontakt: Christian Daluiso / tlf.: 55 55 22 23 / E-mail: cd@infragroup.dk

Læs mere om INFRA GROUP DANMARK her

Infra logo

 

ÅF –  Hansen & Henneberg

ÅF – Hansen & Henneberg er et rådgivende ingeniørfirma med speciale primært inden for områderne trafik, belysning, el, sikring, informationsteknologi samt lyd & vibrationer.  Vi udarbejder helhedsorienterede trafikløsninger med fokus på funktionalitet og sikkerhed for alle typer trafikanter, og på den måde er vi med til at skabe tryghed og bedre bymiljøer.

Kontakt: Dorthe Roslev Bukh / tlf.: 20 96 77 50 / E-mail: dob@afhh.dk

Læs mere om ÅF – Hansen & Henneberg her

AF_Logo-Tag-Left_Black

 

ITS Teknik

ITS Teknik er specialister indenfor trafiksikkerhed og trafikregistrering, og er leveringsdygtige i stort set alt fra simple tællemaskiner og fartvisere til styring af trafiksignaler og avancerede ITS-systemer. Da ITS Teknik i mange år har samarbejdet med verdens førende leverandører af trafikudstyr, er virksomheden i stand til at levere de bedste produkter indenfor branchen.

ITS Teknik har kompetencer indenfor udvikling, produktion, installation og service. Vi tilbyder trafikteknisk rådgivning, leverer alt nødvendigt udstyr, monterer, sætter i drift og servicerer anlæggene efter aftale. Vi tilbyder døgnservice hver eneste dag året rundt. Det er din garanti for hurtig fejlfinding og udbedring ved driftsforstyrrelser.

Kontakt: Henrik Lomholt / tlf.: 42 71 94 64 / E-mail: hl@its-teknik.dk

Læs mere om ITS Teknik her

ITS_teknik_4f

 

Jensen Production ApS / Jensen Cykler

Jensen er specialister i El cykler til det offentlige og p.t. leverandør til 14 kommuner – skal vi også leverer til din?

Kontakt: Dennis E. Jensen / tlf.: 70 21 05 46 / E-mail: dej@jensenproduction.dk

Læs mere om Jensen Production Aps her
Læs mere om Jensen Cykler her

ægte jensen

 

Milewide A/S

Velkommen til Milewide A/S
Milewide er et enestående system af samhørigt vejudstyr i aluminium, designet af arkitekt Knud Holscher, og produceret i Haderslev. Systemet består af cylindriske master og standere i samhørigt æstetisk design, til blandt andet belysning, skiltning og signaludstyr. Systemet omfatter ligeledes pullerter og stibelysning med LED velegnet for belysning af stisystemer, løbestier og cykelruter. Lyskilderne kan efter ønske leveres med integrerede bevægelses censorer.

Kontakt: Claus Nordvig / tlf.: 21 25 82 97 / E-mail: cn@milewide.dk

Læs mere om Milewide her

Milewide