Tilmelding 2018

 

Så er der åbnet for tilmelding til årets cykelkonference. Tilmeld dig Cykelkonferencen 2018 her.

Her kan du læse tilmeldings- og afmeldingsvilkårene for årets konference: tilmeldingsbetingelser

Du har mulighed for at melde dig på konferencens forskellige sessioner og tage på cykelture. Se det foreløbige program her.

I år skal du selv sørge for bookning af overnatning.

Der er frist for tilmelding 13. maj 2018.  (obs! fristen er rykket til 16. maj)

Cykelture og byture

Læs om de forskellige cykelture her og meld dig på en tur ved tilmelding. Der er en begrænsning på antallet af deltagere på cykelturene og det er først-til-mølle.

Cykelturene kan foretages på en bycykel. Du får gennem konferencen rabat på brug af bycyklerne på de to konferencedage. For 50 kr. (200 køreminutter) kan du komme nemt og hurtig rundt mellem de forskellige konferencesteder. Bycyklerne kan hentes og afleveres på bycykelstandene rundt omkring i byen, blandt andet ved Tivoli.  Bestil en rabatkode til bycyklerne ved tilmelding.  Find din bycykel her.

Studerende

Er du studerende? Igen i år har vi fem fripladser for studerende per konferencedag. Det er først-til-mølle. Tilmeld dig som studerende ved at skrive en mail til cykelkonferencen@vd.dk og vedhæft en kopi eller billede af et gyldigt studiekort.

Priser

Bemærk at alle priser er angivet eksklusiv moms. Din organisation eller virksomhed kan have momspligt og beløbet kan derfor være  momspligtigt  for dig selvom andet er angivet ved tilmelding.

To dages konference (ekskl. middag): 2.400 kr.

En-dags konference (ekskl. middag): 1.440 kr.

Middag ved separat tilmelding: 480 kr.

Brug af bycykel d. 29.-30. maj 2018 til konferencepris (200 køreminutter): 50 kr.

 

Næste cykelkonference holdes i 2020.

Vi ses d. 29.-30. maj 2018 på Frederiksberg og i København!