Praktiske oplysninger

 

Nedenfor har vi listet en række praktiske oplysninger, der er værd at vide som deltager på årets cykelkonference.

Måske har du et spørgsmål. Se her – måske findes svaret her på siden:

Garderobe

Der er mulighed for at efterlade bagage, jakker, tasker osv. i garderoben bag indregistreringsbordet på Nationalmuseet under konferencen fra kl. 9.00 tirsdag d. 29. maj til og med d. 30. maj kl. 13.30. På dag 1, tirsdag d. 29. maj vil personlige ejendele kunne afhentes inden kl. 18.00, derefter forlader vi museet, som låses af.

WIFI

Du kan bruge Nationalmuseets trådløse netværk. Du logger på ved at opgive telefonnummer eller mailadresse. Netværksnavnet er Natmus_guest.

Afsluttende debat på Christiansborg

Konferencen slutter med en cykelpolitisk debat i Fællessalen på Christiansborg, der ligger knap 500 meter fra Nationalmuseet. Vi mødes kl. 13.15 (afgang senest 13.20) foran Nationalmuseet og følges i samlet flok (for dem der vil). Følg de orange skilte med teksten: ”Christiansborg… fælles afgang”.

Af hensyn til sikkerheden i Folketinget bliver alle besøgende scannet som i en lufthavn ved indgang til Christiansborg. Sikkerhedstjekket tager som regel kun ganske få minutter, men vi beder dig alligevel om at komme ca. 30 minutter før sessionen starter, da der kan opstå ventetid. Når du ankommer til Folketingets besøgsindgang, melder du din ankomst ved at ringe på dørklokken. Når du er kommet indenfor, beder besøgsindgangens personale dig om at lægge tasker, overtøj, smykker og indhold fra lommer i en bakke, der scannes. Du skal også selv gå igennem en scanner. Derefter bliver du guidet videre i Folketinget til Fællessalen.

Aftenarrangement i ZOO

Tirsdag d. 29. maj fra kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 19) byder vi på velkomstdrink og klassisk musik i Zoologisk Haves selskabslokaler (Roskilde 34), efterfulgt af buffet og lidt sødt til kaffen kl. 19.30-23.00. Det er ikke tilladt at gå rundt i haven efter lukketid, men du kan vinke til kamelerne og løverne på afstand.  I løbet af aftenen kårer vi Årets Cykelturismeløsning.

Det officielle aftenarrangement i ZOO slutter kl. 23.00.  I umiddelbar nærhed ligger der flere historiske og ikoniske barer og bodegaer til dem, der ikke er parate til at kravle under dynen, når ZOO lukker ned. Herunder finder du adresse og beskrivelse på udvalgte steder:

  • Alléenberg (Allégade 4), der i daglig tale kaldes ”Psykopaten”, kan du spole tiden tilbage til 1924, da det lille musiksted står med næsten nøjagtig samme udseende i dag, som da det blev indrettet i 1924. Find mere information om stedet på alleenberg.dk
  • Cafe Intime (Allégade 25) kan du folde dig ud som jazzsanger eller revystjerne, når stedet hver tirsdag holder ”De Glade Sangeres Aften”, og scenen derfor åbnes op for alle, der skulle have lyst til at give et nummer. Find mere information om stedet på cafeintime.dk
  • Western Saloon (Smallegade 10) er det næsten som at være der selv… Midt i det vilde vesten. Find mere information om stedet på AOK.dk
  • Er du mest til en god dansk eller udenlandsk øl og en afslappet atmosfære så er Frederik VI (Frederiksberg Allé 42A) eller Cafe Svejk (Smallegade 31) stederne at gå hen. Find mere information på frederik-vi.dk eller cafesvejk.dk